Hungarian Albanian Armenian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French Georgian German Greek Hebrew Hindi Indonesian Italian Japanese Macedonian Norwegian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swedish Ukrainian

Kisfaludy Turisztikai Program

Vendégházunk

Házirend

 

Viki Vendégház - Szilvásvárad

 

Házirendünk célja, hogy Vendégeinknek nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket.

 

1. Vendégházunkat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A kijelentkezés napján 10:00 óráig kérjük elhagyni a szálláshelyet.


2. Vendégházunkat a vendégek tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a ház épségét.


3. A fürdődézsa illetve a szaunák használata előtt zuhanyzás ajánlatos.


4. Hosszabb időtartamot maradó Vendégeink számára kérésre ágynemű és törölközőcsere megoldható a szálláshelyen.


5. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a szobákban dohányozni TILOS! Kérjük, hogy a ház teraszán vagy az udvarban dohányozzanak. A cigaretta csikkeket a hamutartókba szíveskedjenek kidobni.


6. Ha a ház helyiségeiben található szemetesek esetleg megtelnének itt tartózkodásuk idején, kérjük, ürítsék ki a kapuknál található nagy szemetesbe.


7. Napközben, ha elhagyják a vendégházunk területét, kérjük, az ablakokat és az ajtókat szíveskedjenek bezárni. Ez az esetleges esőzések során befolyó víz elkerülése végett szükséges, illetve hogy illetéktelen személyek ne juthassanak be.


8. Szíveskedjenek az autókkal a kijelölt helyeken úgy parkolni, hogy másokat ne korlátozzanak a szabad mozgásban, parkolásban. Az udvari parkolóban elhelyezett gépkocsik esetlegesen bekövetkezett káráért felelősséget nem vállalunk!


9. A csendrendeletre való tekintettel megkérjük Vendégeinket, hogy 22 óra után ne hangoskodjanak. Az esti órákban a kertben kerülni szíveskedjenek az esetleges hangos, zavaró tevékenységeket.


10. Kérjük, távozáskor és éjszakára a házak bejáratát szíveskedjenek kulcsra zárni!


11. A Vendégházakban elhelyezett értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!


12. Mint minden háztartásban, a Vendégházainkban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül meghibásodik vagy tönkremegy. Szívesen vesszük, ha jelzik az esetleges meghibásodásokat, hogy mielőbb kijavíthassuk és az esetleges komoly károkat megelőzhessük.


13.Vendégeink által keletkezett károk rendezése a helyszínen történik.


De a Viki Vendégház nem csak kér, hanem ad is! Ha bármire szükségük van, bizalommal forduljon hozzánk! Kellemes pihenést kívánunk!

e-max.it: your social media marketing partner

Viki Vendégház 3348 Szilvásvárad, Dózsa György Utca 45.

 

 

E-mail:

vikivendeghaz kukac gmail pont com

Adószám:

52477937-1-30

Bank számlaszám:

50462779-10005659
HU07-5046-2779-1000-5659-0000-0000

Kiss Józsefné

Tel.: 0670/410-8282

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!